Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland (44)


Ibland

är jag barnens beskyddare

och gör för en stund världen tryggare




Fri vers av Stella Stol
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-05 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stella Stol