Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar vinden ren

Talar vinden ren
språnget till ditt hjärta,

faller in
de frusnas poesi bedarrar,

tårar

sparade i hjärtat




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-05 21:40



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint..
2010-01-06

  sulimaa
Sådana sparade tårar gör ont...vacker text
2010-01-06

  Uppfångad
Du vet så klart vad du sysslar med
Full makt över orden
de bara böjer sig

Underbar läsning, applåd!
2010-01-05

  Yrre VIP
Oj, detta var vackert! Är kanske inte så begastrad i drogrelaterat material, även om du skriver även det gripande och naket.

Bäst detta dock!
2010-01-05
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth