Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens ärr bestod länge

Skuren gryning
blodig trasa,

nattens ärr bestod länge
vi tittade långt ovan molnen,

diamanter krossar ljuset i ditt hår,

sovande vilja




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 289 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-01-06 00:18



Bookmark and Share


    Flizc
Sorglig och vacker..
2010-08-19

  LenaJohansson VIP
vackert..
2010-01-06

  tidensvans
Sorgligt vacker...
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth