Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


Krank


Du kysste min ångest i en feberdröm
jag vaknade till tonerna av ensamhetens töcken,

helvetet var där


du var borta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-06 16:31



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Drömmarnas lögn är ibland barmhärtigare helt enkelt
2010-01-06

    Ken Cassel
Peter!
Den här gillade jag
Den var rakt på sak...

Mvh
2010-01-06

  Njord
Den här helt i min smak
Ibland vill man stanna i sina drömmar
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth