Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


grynigsbestyr


Tiden går
du såg en våldnad gå över den grav där sanningen vilar,

gömd i tiden-evigheten för hungriga blickar
vill någon se den

slavmoralen vi besitter
det blinda hates raseri,

liken i mitt hjärta tar sig ingenstans
målar helvetet vi alla lever i på dukar,

ramar in mina sanningar
färgerna blixtrar i natten,

du tittar förundrat in i mina blåa ögon
böcker i massor fyller rummet,


kärleken fyller luften
vi blir ett med tiden,

dagar fyllda utav rus besegrar helvetet du bar i ditt hjärta
nu vaknar de dödliga,

slammrar fram en vilja att existera paralellt

vad har de med konsten att skaffa
dualismen


bryter ned stjärnornas glans
till stoft av hoppets kranka stank


nu ska vi älska

in i
evigheten




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-06 19:55



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stark poesi
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth