Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi var blott små i natten

Flygande förhoppning då jag log i dödens vinge
vi var blott små i natten,

de meningslösa vildarna utan gangn för mänskligheten

jag målade en efterkonstruerad visdom
vilade en tår - dåre,

skrek en symfoni av färger ut i rymden
ni är tomma,

ser blodet flyta nära




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth