Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(om att roa sig med sin flickvän en iskall vinternatt då hon ej varit trogen) sann historia(repris)


SPEX


Nu såg jag åter ditt bottenlösa helvete, där du låg bunden i sängen, en blodig hammare smaskade till dina läppar, ett overkligt kras av tänder som krossas, ångest, fruktan, skrattet är iskallt, fyller en pipett med kaustiksoda, 1 droppe i varje öga, fräsandet blandas med din ångest, panik, totalt mörker, du försöker skrika, jag skrattar och tänder en ciggarett, brevid sängen på bordet ligger det allehanda verktyg av kyligt glittrande kirurgiskt stål, detta kommer att bli en lång natt.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 209 gånger
Publicerad 2010-01-06 21:08



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Läskigt ,Peter..
2010-05-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth