Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon glittrar till i ditt mörker

Mina ögon glittrar till i ditt mörker
jag ler,

innan du slocknar för evigt i mina händer
som en krossad ros en vinterdag,

liggande i snön

blodspår




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth