Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Elden i sinnen
släckt magi

förnimmer dimma

i ditt hjärta regnar orden sant




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-06 21:26



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
vackert
2010-01-06

  poetryGirl
fint av dig
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth