Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar nära nu

Vandrar nära nu
du kysser,

vill älska någon för ett liv
du valde mig,

allt
vi har sex inatten talar ofta om din sanning,

gränser
hatet,

det som känns
sveken som du stal,

vi är lika
du vill,

allt

ser en kvinna syna mina drömmar och veta kärleken




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-06 22:25



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fint
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Kärleken är lika,
2010-01-06

  Jenny-linnea
hur kan så mycket poesi, finnas i samma människa på samma dygn? Fint
2010-01-06

  Jan Simonsson
Du beskriver åter igen på ett fint sätt en ordlös förståelse i en djup relation. "...syna mina drömmar och veta kärleken". De ordlösa signalerna som finns sida vid sida med orden och erotiken.

("du såg min tanke tiga" från dikten Oceaners sång - ett annat exempel, redan bokmärkt)
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth