Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absint




själar utan ömhet i varandras tankar,

regnar uti nattens land
ty bortom hatet ser jag tydligt,

din kärlek drömma om min saknad
längta,

karikatyr av mäniska
men vi älskar ändå,

genom alla helveten ni sänder oss

spränger vi saknaden för att mötas i en kyss





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-07 00:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt vackert..
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Förtjusande fint
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth