Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


My girl


Älskade lilla flicka
jag avser slita in dig i mina drömmar,

kyssa ögon torra
du stannar där förevigt ,

ty jag vet du älskar mig
ärren jag ser är verkliga,

min kärlek är sanningar av smält bly
droppande i ditt hjärta,

liksom dina kyssar äro mina egna att besitta
din själ i mitt hjärta,

snabbt
kom,

nu lever vi för evigt
som främlingar,

i min värld..




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-07 00:04



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
manligt mums
2010-01-07

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-07

  peter markurth
förövrigt var d sött(förutom alla droger suzy) o din svartsjuka, men du gillar iaf kul saker.....
2010-01-07

  peter markurth
vet....
2010-01-07

  peter markurth
eh, vad menar du, gillade din dikt om samhället nyss, det är viktigt att belysa sociala orättvisor
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Skoj åsido. Kunde inte låta bli, precis som DU!
En bra text med ett känsligt innehåll. Gillas!
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Va? Ska vi vara främlingar nu? Efter allt;=))))
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth