Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplös Romantiker




Ingen riktigt ser vad jag har att ge

Jag kan dansa som en fjäril och ge kärlek från varje rörelse

Jag kan skänka dig ett vackert ord från minsta berörelse


Jag önskar att jag skulle får en chans

Att inte bara uttrycka min kärlek i dans


Även om mitt hjärta har fått känna svek och smärta

Så sviker jag inte kärleken


Jag skulle kunna få ett fält av majs

Att blomma till de vackraste Edelweiss


Jag skulle kunna ge dig månen i natten

Likt som en fjäder ur hatten


Men jag är ingen magiker


Jag är bara en hopplös romantiker




Fri vers av Broder Jakob
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broder Jakob
Broder Jakob