Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är sockersöt... Färdigställd


Min söta lilla miniflicka

Nu ser jag ditt helvete lysa upp min väg
följer spåren mot ditt hjärta och bosätter mig temporärt,

kylan i din mun smakade blod
galenskapen svävade i dimman mellan våra tankar,

nu kysser jag dina läppar









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-07 00:54



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Bra och helt din egen stil även om den är sockersöt
2010-01-07

  LenaJohansson VIP
gullig...
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth