Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker på henne ibland var 12 år sedan Överdosen, hon blev 24 år


Du dog

Ditt ljus kastar skuggor över kärlekens helveten
oceaner av tid delar känslan av saknaden,

likt ett eko i en kall och tom oändlighet
jag står vid randen till din grav och vrålar ut ditt namn,

universum tiger stilla
ovetande angående patetiska kval,

en mäniskas lycka
beroende av turen,

skriken i mitt huvud är outhärdliga
ty du återvänder ej från graven,

jag älskade dig för helvete

min egen lilla flicka






Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-01-07 00:57



Bookmark and Share


  Njord
Ilska i denna saknad!
2010-01-07

  Suzy med punkterna
En verklighet som känns
2010-01-07

    Ken Cassel
Bra Peter!
Bra skrivet...

Mvh
2010-01-07

  LenaJohansson VIP
bra...
2010-01-07

  Anders Nordlander VIP
Du är en riktigt poet
aldrig har jag läst texter så fulla av känsla och finess
2010-01-07

  poetryGirl
hemskt
2010-01-07

  arja savela
känner med dig!
2010-01-07

  devilsangel
Idag fick jag besked att en av mina bästa vänner dött i en överdos...din text känns. kram
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth