Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2002.


Till min Ångest

Jag finns inte inatt.
Och inga andra nätter heller.
Har nog aldrig funnits.
Förhoppningsvis så har du glömt mig tills imorgon.
Ofta tror jag,
ibland vet jag,
att du inte heller finns mer än i min fantasi
men du släpper inte taget om mitt hjärta,
min själ,
min längtan.
Du lever av min osäkerhet,
du skrattar åt mina tårar,
du hånar mina drömmar,
dina ord lämnar sår i min själ,
dina händer lämnar märken på min kropp.
Din sanning är den enda som finns,
din vilja är den enda vilja som finns.
Jag är kuvad,
bruten,
trasig,
urkopplad och avstängd.
Det är din vilja och min lag.

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 426 gånger
Publicerad 2005-10-26 09:46



Bookmark and Share


  Namnlösa
jag tycker om den här, mycket
Skitbra! :)
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel