Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till en kär vän.


Connected

A connection,
made through time and space
You and me,
moving in our own pace

Never knowing where we\'ll end up,
feelings growing stronger
I want you here with me,
I will love you longer

Everlasting love,
is that really so?
With you,
I already know

© Helene 2004




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 476 gånger
Publicerad 2005-12-17 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel