Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny skrämmande kärlek.


Känslor

Jag döljer mina ögon
vill inte se djupet av din själ
Vågar inte falla
så fort, så långt igen

Du kommer mig så nära
som ingen varit förr
Försvinner lika snart igen
och mörkret gömmer mig

© Helene 2004




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 553 gånger
Publicerad 2005-12-17 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel