Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksord till min älskade. Skriven 2004.


Till Johnny

Följ mig med din blick
tills jag förstår att det är mig du vill ha
När jag ser in i dina ögon
visa mig din själ
Charma mig med vackra ord
förför mig som bara du kan
Linda beskyddande armar om min hals
viska tyst i mitt öra
Ta mitt ansikte i dina händer
fukta dina läppar
Kyss mig först försiktigt
kyss mig sedan knäsvag

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 322 gånger
Publicerad 2005-10-26 09:48



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Varmt o kärleksfullt !
Gillar speciellt de avslutande två raderna; snyggt förenande av två känslor som går hand-i-hand.
2005-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel