Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9 - 9 - 6 - 6 - 9 - limerick<br>


Limerick - En nervös liten man II

 

En nervös liten man från Vendel

 fick stora problem med sin gren-del

Den vägrade svara

trots dos av Viagra

och hängde där slapp som en pendel




Fri vers av Carl O Andersson
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-07 15:05

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
det gäller att ha nerverna under koll
annars kammar man noll
2010-01-14

  © anakreon VIP
Var han då gift
blev han trots allt
en del av
det äkta ståndet...
Carl-Erik
2010-01-14

  Mr Lindemann VIP
Grendel?
Låter som en sagofigur
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson