Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etwas


Nu avrättar vi själars fattigdom
rättegångar är för de små,

paniken i ditt hår
flämtningarna,

närheten till svaren du besitter
kyssar jag stulit,

nätter utan barmhärtighet
skiten simmar i blodet,

håller kursen
kurar ihop sig,l

ikt kyssar utav gårdagens eldar
vi tar varandras själar,

hoppar

och ses i ditt helvete





Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-07 16:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
känns som jag står vid en som stoppar en kanon med krut o ser på sin älskade
2010-01-07

  Suzy med punkterna
Talande text
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth