Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann historia ur ett liv som vekling.


Ångest

Jag,
kan inte säga nej.

Händer som utforskar min kropp.
Läppar som är överallt.
En smärta som sprider sig med dom hårda stötarna.
En smärta, som känns inifrån och ut.
Tårar som rinner.

En rädsla för vad som kan ha hänt.
En ångest, större än något jag någonsin känt.

Ungdomsmottagningen har julstängt.

Ångest.

Dagar blir till veckor.
Den fysiska smärtan går över.
Medans den psykiska växer sig starkare.

Ensam
hjälplös och rädd.

Går och väntar på att blodet ska komma.
Men inget händer.




Fri vers av The Smiling One
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 17:25



Bookmark and Share


  aol
ruggigt kan känna änesten,
2010-01-15

  frostblomma
Rak och fin. Man kan känna den ångesten som sin egen.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One