Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att jag glömde.

Jag glömde för ett tag bort att jag kan göra vad jag vill.

Tänk att jag glömde att jag inte alls behöver vara på ett speciellt sätt för att passa någon annan.

Jag får vara precis den jag är, eller vem jag vill.

Så därför skriver jag nu detta.
För att påminna alla om att det är okej att vara hur man vill.

Tänk att jag glömde att jag glömde att jag inte är lycklig för någon annans skull, utan för mig egen.




Fri vers av The Smiling One
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-11-14 20:08



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
härligt rytm och härlig poesi

om något vi nog egentligen alla känt eller känner
2010-11-14

  Julio VIP
Bra
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One