Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte längre finns

Försöker inbilla mig själv att jag inbillar mig att något är fel.

Men jag känner det.
Och jag vet att du också gör det.

Du är inte den du en gång var.
Jag var inte den jag nu är.
och hur mycket jag än tänker
Kan jag inte minnas hur det känns att vara kär.

Min kropp vill hålla dig nära.
Eller,
hålla någon nära.

Känna värmen av en annan person.

Men mitt hjärta
Stöter bort dig.

För jag vill inte.
Fast jag vill.

Jag vill inte vara ensam.
Men inte heller ensam med dig.

Så jag flyr i mina tankar
Men min kropp står kvar.




Fri vers av The Smiling One
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 19:02



Bookmark and Share


  frostblomma
Åh vad jag känner igen mig. Mycket fint.
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One