Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emma fortsätter agera psykolog

Årets mest anväda fras,

Jag finns för dig..

För jag kan ju inte gärna lämna de som söker sig till mig
De som öppnar sitt hårt slutna skal
Som tar mig innanför alla murar
De som kryper tätt intill mig i sökande efter värme

Jag säger aldrig nej
Jag finns alltid för alla
På min egen bekostnad

Det lär ju visa sig
Hur många man kan bära
Innan man själv faller

Allt jag vill

Är att torka allas tårar




Fri vers av The Smiling One
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 22:16



Bookmark and Share


  frostblomma
Känns igen. Fint skrivet.
2011-02-18
  > Nästa text
< Föregående

The Smiling One