Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här ligger jag



Här ligger jag på soffan, den nya

med livet tätt omkring mig

Raza i glaset

en bra bok på bordet

och sträcker jag ut min arm så når jag dig

jag är rikast





Fri vers (Fri form) av aniara
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-07 20:14



Bookmark and Share


  Anna*
Härligt :-)
2010-09-27

  aol
gött är livet
2010-04-01

  sister mary
Ett gott ögonblick, vackert tecknat!
2010-03-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att var nöjd
bara Ditt ord
ger en fröjd!
2010-01-23

  Rosen VIP
Mmm...livets goda!
2010-01-18
  > Nästa text
< Föregående

aniara
aniara