Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obrukbara själar


Begraver sanningen,
lugnet

ger fan i brutna löften
tröttheten dödar alla former av kreativitet.

Sådan är din obrukbara själ
karaktären,

ojämn
Lögners raseri,

gömmer sig i drömmar
saknad,

opolerad
smärta,

beklaglig existens förlamar generationer
ni är generell


vill ej röra


tankar















Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-07 22:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth