Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pang,du är död


Blodet täckte medens halva rummet , likt en solfjäder sprutade det ur din stupe, tiden stannade, vapnet i min hand var varmt, röken ur mynningen, ringandet i högra örat, jag lyfte mitt vapen, tittade ut i mörkret, vinternatt,hjärnan, hettan, totalt meningslöst, smällen träffade som ett slag i magen...svartnande tankar, rinner sakta ur min själ.




Prosa (Novell) av peter markurth
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-07 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth