Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


I min värld...


Jag såg döden tända hatet
lögner utav krackelerat hopp,

spyr ut sanningar om visdom
död och det kalla hjärtats poesi,

spyans logik
helvete,

slakten kan börja
skoningslöst raseri,

brinnande ögon
ak 4a`n tystar deras skitsnack,

deras sanningar ska ej leva




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-07 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth