Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vaken skönhet styr en dröm

vaken skönhet styr en dröm
vi talade en kärlek,

längtan
dina särade ben,

samlaget
evig kärlek,

det du trodde
all mänsklig värme,

sanningar drunknar i hatet
slutar söndertrasade av tidens knivar,

jag ville älska dig gumman

du svek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-07 23:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint...
2010-01-08

  Akke
Huga mig, vredens första offer
äro sanningen.
2010-01-07
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth