Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du ej min äkta kärlek rinna in i dina lögner

Hon talar om vår kärlek nu inattens sken
vilda kyssars poesi,

nätter utav häpnad
parodier på ditt liv,

jag ser dig gråta mörker nu
du sög min kuk,

vi skulle älska
du var min,

allt fanns
nu sitter du i glömskan och brinner,

hör dig gråta högt

jag ska gå




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-08 00:13



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth