Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla natt!

Fan.

Inatt är en sådan natt som saknar mening

Allt saknar mening

Allt natten är till för, är att övergå till dag.

Allt är till för att övergå till något annat.

Det spelar ingen roll hur många tankar jag tänker
Det finns ändå lika många till och tusen miljoner fler att tänka

Det finns ingen fantasi som kan överträffa verkligheten
För till slut vaknar man upp
Och då är man ännu mer besviken än man var, innan man började drömma

Det spelar ingen roll hur många cigaretter jag röker
Jag kommer ändå köpa nya paket
Det spelar ingn roll hur många tankar jag tänker
Det finns fortfarande en miljon kvar
Det spelar ingen roll hur många kalorier jag spyr upp
Magen blir ändå inte platt
Det spelar ingen roll hur många öl jag dricker
Kvällen blir ändå inte rolig

Det värsta av allt är,
Att hur mycket jag än saknar dig
Så saknar jag dig ändå mer nu

Och nu.

Ännu mer.




Fri vers av Enstrand
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enstrand