Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mötte en snabbt springande yngling på nattpromenaden.Han såg sig om flera gånger. Efter kom en hund. Min tanke att han stulit något...? Senruy


En ynglings mödor

Fort springer ung man

jagad av arga hundar

stjäla en möda




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 00:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ska vara skitjobbigt att stjäla!! *S*
Fyndig senryu!
2010-01-08

  Monika A Mirsch VIP
gud så han springer din yngling
tur att du såg honom
en goder haiku
2010-01-08

  Catharina Edin VIP
Du menar att det är jobbigt att vara tjuv? Tur att man inte är en, då -
2010-01-08

  Måna N. Berger
Yrkesskada? :)
Nä, snarare sprang han nog ifrån en möda..
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP