Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2005-01-21.


Förtvivlan

Ge mig tryggheten som jag förtjänar
och en varm famn när jag behöver
lite mer från dig
och du som inte känner mina rädslor
inte ser mina demoner
och som inte vet var mina tankar tar vägen
när nätterna så mörka
omsluter varje del av min kropp
och ensamheten som jag hatar
river slottet jag byggde utav sand
och ger dig ett namn:
Förtvivlan

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-10-26 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel