Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2002-10-29.


Du är...

Du är som smärta
virad i lager på lager runt min kropp

Du är som längtan
en älskandes längtan som smeker min själ

Du är som värme
från två varma kroppar en mörk natt

Du är som saknad
som kramar mitt hjärta i sin hand

Du är som ilska
som bultar hårt i mitt inre

Du är som kärlek
som får mitt blod att koka

© Helene




Fri vers av Helene Phoenix Angel
Läst 330 gånger
Publicerad 2005-10-26 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Phoenix Angel
Helene Phoenix Angel