Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt


Jag saknade din kärlek i nattens drömmar
kysste en tår farväl i mörkret,

värken i själen
döende poesi,

livsviljan reducerad
frånvaron av din kärlek,

regnar


den brutala sanningen









Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 17:18



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Alla vill veta sanningen. men fan den är inte alla gånger så lätt...ja får bara såna "goodbye sweetheart" vibbar... blääh, ja bankar in ett par glas i skallen. En bra text med skönt figurerande ord!
2010-01-08

    Ken Cassel
Bra!!
Mycket bra!

Mvh
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth