Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglansen berusar

Stjärnors glans i dina ögon väntar naken i din själ
sametsnatten visar det vi fruktar,

sammansmälta hjärtan ler




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:35



Bookmark and Share


    prima donna
ja, den var fin, mycket fin
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth