Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet mig nu

Sprickor

hyacinter blommar
ädla stenar vilar i din nakna själ

vi besegrar tiden
de förlorade epokernas tystnad exploderar i en saga

silverkvinnan ser mig sakna
ser en kärlek födas

du vet mig nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:54



Bookmark and Share


  poetryGirl
bra...
2010-01-08

  Annie b'larsson VIP
Åh, ja! Lås oss besegra tiden.
Mycket vacker text. Läckert i gommen.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth