Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusblåa ögon

Håll om mig
du ljusblåa ögon
och dra upp filten så att jag inte fryser
se mig i ögonen och fråga om jag vill ha mer
te

Och håll om mig
För jag vet vem jag är när jag är
hos dig

och låt mig gråta en tår till en komedi
(det är ingen komedi om någon har cancer)

Och fråga vad det är
och säg att du saknar din mamma
lika mycket som jag saknar min

Och håll om mig du
ljusblåa ögon.




Fri vers av Karin E
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E