Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver saknad denna afton

Skriver saknad denna afton
dina läppar vet min tystnad

sanningen förlamar,
klangen av en kvinnas längtan

ekar i mitt hjärta




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-08 20:02



Bookmark and Share


  Nina V A
saknad - läppar - förlamning - klang

ekot

du skriver
2010-01-08

  walborg
VAckert - blir berörd av texten.
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth