Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes kärleksdimma

Faller fri
ditt hjärta sjunger mina lögner,

vi såg en dimma i vår kärlek
kysste du min död,

ville du beskåda

sönderslitet hjärta i mitt bröst




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-08 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth