Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bilden heter frusen tid) målad av mig coprigthskyddad


Stal en gryning av din kärlekstår

Inringad
vilar ut,

branden i ditt hjärta är min sanning
jag kysser dina läppar åter,

ett andetag närmare vet jag
tydliga bilder flyr ur din fragila saknad,

späda sanningar som krossat glas i gryningens mystik

vi är kärleken inatt




Fri vers av peter markurth
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-08 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth