Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig och en flicka jag var med en gång, denna målning i blandteknik, tidningspappret på bordet är dödsannonser, alla födda 1971 som jag, de har dött t följd av missbruk, mina vänner, 47 st se utställning= slutet på alla argument hör t texten


Vi älskade konstant

Såg dig dö i natten
vi älskade konstant,

tog vårt rus med nålar
du var 20 år,

jag 24
dina drömmar,

konstnärer i natten
vilda fester,

avtrycken i tiden
du log oskuldsfullt i min närvaro,

vi målade våran sanning
tillsammans, vi älskade var natt,

pupiller utav nålspetsar
heroinguldet i hjärtat var en värme,

min kärlek blöder då jag tänker på dig
du är rutten nu,

ett offer,

för min sanning




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-08 22:57



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
En naken sanning i denna text, bra
2010-04-14

  LenaJohansson VIP
bra..
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth