Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mig kär

Säg mig din moral
värker fritt i skymningen,

hennes kyssar under solen i mitt hjärta
bländar alla sinnen,

jag tar din hand och går hemåt i skymningen en sommar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-08 23:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
fint..
2010-01-09

  Glensan
Snyggt
2010-01-09

  poetryGirl
söt
2010-01-08
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth