Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden= jag(min pistol kan tala) anknyter till dikten


Vi älskar åter inatt

vill du ha min kärlek

Vill du ha min kärlek,jag tar din med mig utan att fråga, allting nu på fredag,du har inget val,jag kysser dig ,släpp själen i mitt hjärta,vila med mig,se mina drömmar,var min egen lilla flicka,visa att du älskar,kyss mina andetag,se mina tankar,rena,sprakande av poesi om du lyssnar noga,utan sympati,förstå min satans smärta,även jag lever i ditt helvete,trots kärlekens vrål i mina öron,jag ska laga ditt hjärta,sy dina sår farväl,penetrera din själ,älska och bära våra helveten genom hades förbannade evigheter
befria sisyfos,

mörda döden om den står ivägen

ta din oskuld igen
smeka din oro farväl,

rota i dina tankar
lugna vemodiga känslor,

dina läppar
vackra liksom nattens stjärnor,

vi kan höra på musik i våran mardröm
eller läsa in ett nytt år,

se glädjetårar
förenas för evigt i vår kyss ,

du vet den innan vi somnar
tätt samanslutna,

i vår kärlek
vemodet släpper då jag vet,

att du kommer
väljer mig förevigt

vi ses
båda rena av klorin,

oskulder igen





















Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 00:39



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fin..
2010-01-09

    //Nikita
mm, gillar )) Vackert ))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth