Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp i natten

Din kropp i natten
nära,

det regnar på din skugga
du är trång då jag kommer in,

du stönar till
jag tar dig,

älskar vilt inatten
känner ej av något annat än din kärlek,

du vet att du älskade mig länge
vi längtade tillsammans,

in i hjärtat av en dröm
känner dig nu,

du ger allt du har
ditt liv,

till mig av kärlek
jag tittar förundrat och vet att det är vi nu,

evigheten väntar




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 01:04



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
vacker...
2010-01-09

    //Nikita
Åh, nu saknar jag min flickvän mer :(
Fint skrivet dock ))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth