Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under samma himmel

Under samma himmel
vet att jag gått långt,

min k pist i handen
solen,

obarmhärtigt skrikande hetta
du går ej vid min sida,

ärren i min själ
mitt brustna hjärta,

vi slogs ju tillsammans och vann
såg dig ej gå,

du tröttnade
eller bara glömde mina tårars poesi,

vi som kämpar
dårarna som tror på evig kärlek,

de missförstådda
skuggbilderna i natten,

vi skriver eld och målar svavel
kom in nu,

mitt hjärta är öppet

stanna i min kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 01:31



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt fin
2010-01-09

    //Nikita
Åh vilken vacker bild )))))))
2010-01-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth