Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och de meddelade passagerarna: Alla tåg är inställda pga


"Vagnfel"

Jag kan inte tänka

för hjärnan har jag skjutit ett hål igenom

och min hjärnsubstans

är utsmetad

över hela väggen



Mitt hjärta slår inte för dig

för jag förgiftade

mitt blodomlopp

med sömntabletter



Fjärilarna i min mage

flyger fritt omkring

efter att jag blev

delad på mitten

av ett

X2000





Fri vers (Fri form) av dendärNadja
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-09 11:17



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Jag gillar den, jag läser in någon slags saga här. den kan få vara osagd eftersom den säkert inte stämmer. Skönt släpigt tempo.

Kort passus: "ut smetad" bör skrivas ihop till "utsmetad".
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja