Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden smeker våra läppar

Nyansen av en kvinnas doft flyr i skyars tempel
flyger fri,

natten
dårens dröm,

ser oss veta
kroppar lämnar själens fruktan,

ljuset bakom sanningen
vi flyr din död inatt
utan hopp,

ser din doft förtvina
vinden smeker våra läppar

mina ögon bor i mörkret




Fri vers (Modernistisk dikt) av peter markurth
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-09 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth