Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rum i fred

kan jag inte bara få ha mitt rum ifred?
Just så som jag vill ha det, just som det är nu.
Vi ska få gäster idag, men varför ska dom se på mitt rum?
Nyfikna? På ett rosa rum med massa vita möbler?




Övriga genrer av trio i bananskal
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-10-26 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trio i bananskal
trio i bananskal